ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Συναντήθηκαν στο σπίτι της Ophrah Winfrey

Για ποιο λόγο το ζευγάρι βρέθηκε στο σπίτι της δημοσιογράφου;

must.com.cy

Νέα επίσκεψη των Sussexes στην οικία της Αμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας και δημοσιογράφου, Oprah Winfrey με άγνωστο σκοπό ωστόσο. Πέρυσι τον Μάρτιο, το βασιλικό ζεύγος είχε δώσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο και γι' αυτό τον λόγο φήμες λένε πως πρόκειται να προβούν σε νέες αποκαλύψεις οι οποίες ενδεχομένως να διαταράξουν τις ισορροπίες του παλατιού.

Το ίδιο είχε συμβεί και με την περσινή συνέντευξη όπου είχαν δηλώσει πως ένιωθαν θύματα του παλατιού ενώ παράλληλα είχαν πει πως δεν μπορούσαν να τα βάλουν με τον βρετανικό Τύπο και πως το παλάτι έδειχνε αδιαφορία για εκείνους.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν στην έπαυλη της Oprah Winfrey μαζί με φίλη τους και ηθοποιό, Janina Gavankar ενώ η βρετανική «Daily Mail» κάνει λόγο για πολύωρη συζήτηση μεταξύ του ζεύγους και της δημοσιογράφου της οποίας η οικία απέχει μόλις πέντε λεπτά από τη δική τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η βρετανική μπάντα θα διαθέσει 1.000 μοναδικά NFT αντίτυπα του δίσκου της, σηματοδοτώντας μια καινούργια μετάβαση στη μουσική βιομηχανία, που μπαίνει πλέον για τα καλά στον χορό των κρυπτονομισμάτων

Οι Muse φέρνουν τα ΝFT στα τσαρτ

Το πρώτο άλμπουμ που θα μπει στα μουσικά τσαρτ και με τη μορφή NFT θα γίνει το «Will of the People» των Muse, το οποίο κυκλοφορεί ...
Kathimerini.gr
 |  SHOWBIZ