ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Meghan Markle: «Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ένιωθα δακτυλοδειχτούμενη»

Οι δηλώσεις της Meghan Markle από μια εκστρατεία κατά του ρατσισμού συγκλονίζουν

Newsroom K

Τα τελευταία εικοσιτεράωρα, οι δηλώσεις της Meghan Markle από μια εκστρατεία κατά του ρατσισμού που πραγματοποιήθηκε το 2012 γίνονται viral, καθώς μετά τον θάνατο του George Floyd, είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Αναλυτικότερα, η τότε ηθοποιός του Suits, συμμετείχε στην εκστρατεία «Δεν θα σταματήσω ...» στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας Erase the Hate (Σβήσε το Μίσος) και μιλώντας για τα παιδικά της βιώματα ως παιδί ζευγαριού διαφορετικών εθνικοτήτων δήλωσε: «Είμαι μιγάδα. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πουν από τι ανάμειξη ανθρώπων προέρχομαι αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ένιωθα σαν τη μύγα μεσ' το γάλα. Και έτσι μερικοί από τους χλευασμούς που έχω ακούσει, ή τα πραγματικά προσβλητικά αστεία ή τα ονόματα που με αποκαλούσαν, μου έμειναν πολύ έντονα μέσα μου».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πουν από τι ανάμειξη ανθρώπων προέρχομαι αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ένιωθα σαν τη μύγα μεσ' το γάλα. Και έτσι μερικοί από τους χλευασμούς που έχω ακούσει, ή τα πραγματικά προσβλητικά αστεία ή τα ονόματα που με αποκαλούσαν, μου έμειναν πολύ έντονα μέσα μου... Ξέρεις, πριν από μερικά χρόνια άκουσα κάποιον να αποκαλεί τη μαμά μου με τη λέξη που αρχίζει από το γράμμα “ν”. Γι 'αυτό νομίζω, πέραν του ότι επηρεάζομαι προσωπικά από τον ρατσισμό θέλω τα πράγματα να είναι καλύτερα», τόνισε.

Η ίδια ανάμεσα σε άλλα πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι όταν θα έχω δικά μου παιδιά, οι άνθρωποι θα είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για το πώς αλλάζουν τα πράγματα και ότι ο μικτός κόσμος είναι αυτό που έχει σημασία. Εννοώ, σίγουρα, η μείξη τον κάνει πολύ πιο όμορφο και πολύ πιο ιδιαίτερο».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση