ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέγκαν Μαρκλ: «Η βασίλισσα δεν μπορεί να μας σταματήσει»

Η ίδια μάλιστα φαίνεται να πρόσθεσε πως είναι αδιανόητο να μην τους επιτραπεί η χρήση του ονόματος Sussex Royal

Newsroom K

Πριν από λίγες μέρες σας είπαμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ μετά από αρκετή σκέψη και μακροπρόθεσμες συζητήσεις με ανώτερους υπαλλήλους κατέληξε ότι δεν υπάρχει λόγος για την βασιλεία να επιτρέψει στην Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι να πουλούν τον εαυτό τους ως royals και πως οι δυο τους θα πρέπει να «πουν αντίο» στο όνομα Sussex Royal.

Να θυμίσουμε πως ο Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποιούν αυτό το όνομα στην νέα και ιδιαίτερα δημοφιλή ιστοσελίδα τους, όπως και στο Instagram τους. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, οι δύο τους επιδίωκαν να καταχωρήσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, βιβλία και διδακτικό υλικό. Την ίδια μάλιστα στιγμή, είχαν στο μυαλό τους την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης: το Sussex Royal, το ίδρυμα του δούκα και η δούκισσα του Sussex.

Λίγες μέρες μετά το συμβάν αυτό, η Μέγκαν μάλλον θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τους φίλους της και μας ξάφνιασε. Δημοσίευμα λοιπόν της Daily Mail αναφέρει πως η δούκισσα δήλωσε πως τίποτα δεν μπορεί να «σταματήσει νομικά» εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν το όνομα Sussex Royal. Η ίδια μάλιστα φαίνεται να πρόσθεσε πως είναι αδιανόητο να μην τους επιτραπεί η χρήση του εν λόγω ονόματος, αφού όπως και να έχει, δεν θα το χρησιμοποιήσουν για να έχουν κέρδος, αλλά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση