ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ντίνα Κώνστα: Η αποτέφρωση της ηθοποιού θα γίνει σήμερα και χωρίς κόσμο

Όπως ήταν και επιθυμία της ίδιας

must.com.cy

Η αγαπημένη και θρυλική ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή προχθες την Κυριακή 3 Ιουλίου, τα ξημερώματα και σε ηλικία 83 ετών. Η ξαφνική είδηση του θανάτου της προκάλεσε κύμα στεναχώριαςς και θλίψης τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και σε όλους όσους θαύμαζαν την αγαπημένη ηθοποιό. Όλα όσα άφησε πίσω της είναι μια όμορφη ανάμνηση καθώς και οι δουλειές της σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ντίνα Κώνστα βρισκόταν σε ίδρυμα ανιάτων ενώ η ίδια είχε δηλώσει πως βρισκόταν εκτός Αττικής κοντά στις ανηψιές της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) η λατρεμένη ηθοποιός επιθυμούσε να αποτεφρωθεί κι όχι να ταφεί ως είθισται ενώ ήθελε επιπρόσθετα να ενισχυθεί οικονομικά ο οργανισμός αντί για στεφάνια.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας στο TLIFE αποτέφρωση της ηθοποιού θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας και μάλιστα χωρίς κόσμο.

«Το θέατρο μας σήμερα θρηνεί την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού, της μοναδικής ερμηνεύτριας δεκάδων ρόλων κάθε είδους, στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να μην ταυτιστεί με κανέναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους. Συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, καλή συνάδελφος, μαχητική συνδικαλίστρια, λαμπερό και ελεύθερο πνεύμα με αστείρευτο χιούμορ, η ακαταμάχητη Ντίνα Κώνστα, που άφησε το στίγμα της μέσα από το έργο της, μας αφήνει φτωχότερους, στέλνοντας όμως μήνυμα συνεπείας, ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης ιερής στην μοναδική της αγάπη όπου και αφιέρωσε την ζωή της, το Θέατρο. Το ΣΕΗ και όλος ο θεατρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια της σπουδαίας συνάδελφου Ντίνας Κώνστα. Επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.)» γράψανε σε δημοσίευση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση