ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Bieber μηνύει τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση

Διεκδικούν αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Newsroom K

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον δύο γυναικών το 2014 και 2015 ο Justin Bieber προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αποδείξει ότι οι κατηγορίες είναι ψεύτικες.

Αρχικά απάντησε στις φήμες μέσω Twitter με μια σειρά από Tweets στα οποία εξηγούσε ότι δεν θα μπορούσε να έχει διαπράξει τα εγκλήματα που τον κατηγορούσαν οι δύο κοπέλες αφού δεν βρισκόταν στον χώρο όπου τον κατηγόρησαν.

Οι δικηγόροι του Bieber κατέθεσαν μήνυση και διεκδικούν αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων τονίζοντας ότι οι κατηγορίες είναι «αδύνατες βάσει γεγονότων και έχουν διαψευστεί από αναμφισβήτητες αποδείξεις και παραδοχές των ίδιων».

Η Danielle συγκεκριμένα κατηγόρησε τον Bieber για σεξουαλική επίθεση τον Μάρτιο του 2014. Οι δικηγόροι κατέθεσαν ότι «Η Danielle ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο ξενοδοχείο Four Seasons στις 9 Μαρτίου 2014, όμως ο Bieber δεν έμεινε σε αυτό το ξενοδοχείο τον Μάρτιο του 2014 και υπάρχουν πολλαπλοί μάρτυρες και αποδείξεις που απορρίπτουν το κακόβουλο ψέμα της Danielle»
«Η Danielle κατασκεύασε τη σεξουαλική συνεύρεσή της με τον Bieber στο ξενοδοχείο Four Seasons γιατί είχε αναφερθεί δημόσια ότι ο Bieber δείπνησε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στις 10 Μαρτίου 2014 και υπέθεσε ότι ο Bieber ήταν στο ξενοδοχείο εξαιτίας των δημοσιευμάτων. Όμως, παρότι ο Bieber πήγε στο εστιατόριο, δεν έμεινε στο ξενοδοχείο Four Seasons»

Όπως είχε γράψει και στο Twitter o Bieber εκείνο το βράδυ ήταν με την πρώην σύντροφό του Selena Gomez σε εμφάνιση έκπληξη στο SXSW. Οι δύο επέστρεψαν αργότερα μαζί με φίλους τους στο Airbnb το οποίο νοίκιαζαν.

Η Kadi κατηγόρησε τον Bieber για σεξουαλική επίθεση το Μάιο του 2015 όταν εκείνος την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τα ξημερώματα.

Η κατάθεση της μήνυσης αναφέρει ότι είναι «αδύνατες βάσει γεγονότων, έρχονται σε αντίθεση με δικές της προγενέστερες γραπτές δηλώσεις και υποστηρίζονται μόνο από παραποιημένα ή ψεύτικα μηνύματα»

«Οι ισχυρισμοί της είναι αδύνατοι βάσει γεγονότων, αποκαλύπτοντας και αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι αναρτήσεις της στα social media και οι ισχυρισμοί της είναι απολύτως κατασκευασμένοι, μια περίτεχνη απάτη. Η Kadi έχει παραδεχθεί στον λογαριασμό της στο Twitter ότι θέλει να γίνει διάσημη, να γίνει σταρ του Netflix»

Μάλιστα υπάρχουν tweet της τα στα οποία αναφέρεται στον Bieber γράφοντας «Ορκίζομαι, αν δεν συναντηθούμε, θα σε βρω και θα σε γ@@@@ω». «Είσαι τόσο χαριτωμένος, σε αγαπώ. Θα σε πληρώσω να με βιάσεις ΟΚ;»

Σύμφωνα με την μήνυση που έγινε φαίνεται εκείνη την ώρα ο τραγουδιστής να ήταν σε πάρτι μετά το Met Gala, «Είναι προφανώς σούπερ φαν, μπορεί να περίμενε έξω από το ξενοδοχείο κατά διαστήματα όπως άλλοι θαυμαστές, μπορεί να κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του ως φαν, αλλά εκεί σταματά η όποια αλήθεια στην ιστορία της και ξεκινούν οι ψευδείς, δυσφημιστικές δηλώσεις της»

Τονίζουν ακόμα ότι η Kadi «ήξερε και είχε λεπτομέρειες για την ανάρτηση της Danielle πριν από τη δημοσιοποίησή της και είχε τις δικές της κατηγορίες έτοιμες, για να τις δημοσιεύσουν από κοινού».

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση