ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Brad Pitt εξήγησε γιατί φόρεσε φούστα στο red carpet

Η δήλωσή του μας έπιασε απροετοίμαστους

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας ‘Bullet Train’ που έλαβε χώρα στη Γερμανία, ο Brad Pitt έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση, φορώντας ένα σύνολο που σίγουρα μας ξάφνιασε, εφόσον ήταν ιδιαίτερα alternative για το προφίλ που διατηρεί ο ηθοποιός εδώ και δεκαετίες.

Ο διάσημος ηθοποιός για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα λινό πουκάμισο, ένα καφέ, φαρδύ blazer, και από κάτω μία ασορτί φούστα. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ο Brad με φούστα σε κόκκινο χαλί, είναι σίγουρα κάτι που σχολιάστηκε αρκετά.

Όταν δημοσιογράφοι τον ρωτήσαν τον λόγο που έκανε αυτή την συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής: "δεν ξέρω... όλοι θα πεθάνουμε οπότε ας τα ανακατέψουμε λίγο".

Αυτή η δήλωση του ήταν αρκετά random, αλλά μας άρεσε, γιατί στην τελική δείχνει, πως ο καθένας μπορεί να κάνει και να φορέσει ότι θέλει, ανεξαιρέτως τα σχόλια. Ο ηθοποιός έκανε ακριβώς αυτό, και έφερε εις πέρας ένα σύνολο που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε γρήγορα, ενώ χωρίς καμία αμφιβολία, θα ενέπνευσε αρκετά άτομα να κάνουν το ίδιο. Well done Brad!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση