ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Brad Pitt «ντύνει» με τη φωνή του προεκλογικό σποτ του Joe Biden

Ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει τον Joe Biden για Πρόεδρο των ΗΠΑ και δάνεισε τη φωνή του στο νέο προεκλογικό σποτ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Brad Pitt υποστηρίζει τον Joe Biden για Πρόεδρο των ΗΠΑ και δάνεισε τη φωνή του στο νέο προεκλογικό σποτ του υποψηφίου των Δημοκρατικών με τίτλο "Make Life Better".

«Η Αμερική είναι ένα μέρος για όλους», λέει ο Pitt στο νέο σποτ. «Για εκείνους που επέλεξαν αυτήν τη χώρα, για εκείνους που πολέμησαν γι` αυτήν. Μερικοί Ρεπουμπλικάνοι, μερικοί Δημοκρατικοί και οι περισσότεροι, κάπου ενδιάμεσα, όλοι αναζητούν το ίδιο πράγμα: κάποιος που καταλαβαίνει τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, τον πόνο τους. Κάποιον να ακούει, να ενώνει, να εργάζεται καθημερινά για να κάνει καλύτερη τη ζωή σας και των οικογενειών σας», συνεχίζει στο σποτ ο ηθοποιός.

«Για να σας κοιτάζει στα μάτια, να σας αντιμετωπίζει με σεβασμό και να σας λέει την αλήθεια. Να δουλέψει εξίσου σκληρά για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν, αλλά και για εκείνους που δεν τον ψήφισαν» καταλήγει το σποτ.

Ο Pitt ήταν υποστηρικτής και του Barack Obama κατά τη διάρκεια των προεδρικών του αγώνων το 2008 και το 2012 σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, πολλοί διάσημοι δηλώνουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Bidein.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση