ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο εφιάλτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Τι αποκαλύπτει για την παρουσιάστρια

must.com.cy

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ο Μάριος Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται λίγο πριν τη θεατρική του πρεμιέρα.

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της συζήτησής του με την παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το άγχος του πριν από την πρεμιέρα είναι τόσο μεγάλο, που κάθε φορά τον κάνει να βλέπει εφιάλτες που αφορούν σε απρόβλεπτα περιστατικά που ενδεχομένως να συμβούν την ώρα της παράστασης.

Η αποκάλυψη του Δημητρίου, έκανε την Αριστοτέλους να παραδεχτεί πως το ίδιο άγχος βιώνει και εκείνη κάθε χρονιά πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της με αποτέλεσμα να βλέπει επίσης εφιάλτες το προηγούμενο βράδυ. “Βλέπω τους ίδιους εφιάλτες κι εγώ. Ότι μιλώ και δεν ακούγομαι, ότι είναι κλειστό το μικρόφωνο, ότι ακούω το σήμα που πέφτει στον αέρα κι ότι είμαι ακόμα αχτένιστη, άβαφη και με βρεγμένα μαλλιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Το γεγονός αυτό βέβαια, αποκαλύπτει πως τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο ηθοποιός, είναι άψογοι επαγγελματίες και θέλουν τα πάντα στην εν τέλεια!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση