ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο γιος της Paltrow αποκαλύπτει: «Άκουσα τη μητέρα μου να ουρλιάζει»

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν απο τα παιδιά της

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Ο γιος της Gwyneth Paltrow Moses Martin, έκανε κατάθεση στο δικαστήριο, μιλώντας για όσα υπέστηκαν μετά το ατύχημα ανάμεσα στην μητέρα του και τον συνταξιούχο γιατρό Terry Sanderson το 2016 την ώρα που έκαναν σκι.

Αν και τα δύο της παιδιά θα κατέθεταν αυτοπροσώπως στη δίκη, η ομάδα υπεράσπισής της διάβασε δυνατά τμήματα των καταθέσεών τους που έγιναν δεκτά ως αποδεικτικά στοιχεία από τους ενόρκους. Ο Moses ο οποίες ήταν μόλις 9 χρονών όταν συνέβη το ατύχημα κατέθεσε ότι «δεν είδε τη σύγκρουση».

«Όταν έκανα σκι, άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει στον τύπο», είπε χαρακτηριστικά ο γιος της ηθοποιού, προσθέτοντας ότι η μητέρα του έβρισε, με την ηθοποιό στην συνέχεια να ζήτησε συγγνώμη στην κατάθεσή της για την «κακή γλώσσα» που χρησιμοποίησε εκείνη την ημέρα, λέγοντας ότι: «Ήμουν αρκετά αναστατωμένη».

Από την άλλη η κόρη της, Apple, είπε ότι η μητέρα της την ενημέρωσε για τη σύγκρουση όταν ξαναβρέθηκαν στο κάτω μέρος του βουνού λίγο μετά το περιστατικό.

Όσο για τον Sanderson, στην κατάθεσή του ανέφερε: «Ήταν σαν κάποιος να είχε χάσει τον έλεγχο και επρόκειτο να πέσει σε δέντρο και να σκοτωθεί. Χτυπήθηκα στην πλάτη τόσο δυνατά. Πετούσα, το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι όλα σκοτείνιασαν».

«Ήταν ένα πολύ θυμωμένο άτομο που προσπαθούσε να με εκφοβίσει και να με κάνει να πιστέψω ότι ήταν δικό μου λάθος», πρόσθεσε στην συνέχεια ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση