ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Johnny Depp λέει στο δικαστήριο πως έχασε 650 εκατομμύρια δολάρια

Στην υπόθεση δυσφήμισης εναντίον της The Sun, ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του

Newsroom K

Ο Johnny Depp είπε στο ανώτατο δικαστήριο ότι έχασε κάθε σεντ από τα 650 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» και χρωστάει άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους αφού δεν τους είχε πληρώσει για 17 ολόκληρα χρόνια.

Στην υπόθεση δυσφήμισης εναντίον της The Sun, ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του Amber Heard.
Σε ένα από τα φερόμενα περιστατικά, ο Depp εμφανίστηκε αργά στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της Heard το 2016 αφού έλαβε άσχημα νέα σε μια συνάντηση για τα οικονομικά του και εκείνη φέρεται να ισχυρίζεται ότι αργότερα της έριξε σαμπάνια και τράβηξε τα μαλλιά της.

Σε διασταυρούμενη εξέταση από τον δικηγόρο του, ο Depp είπε στο δικαστήριο τη Δευτέρα: «Ήμουν στα αρχικά στάδια όταν έμαθα από τον πρόσφατα νέο διευθυντή επιχείρησής μου ότι οι πρώην διευθυντές είχαν πάρει αρκετά χρήματα. Έκλεψαν τα χρήματά μου.»

Ο Depp μήνυσε τον εκδότη της Sun, News Group Newspapers (NGN), και τον εκτελεστικό συντάκτη τους, Dan Wootton, για ένα άρθρο που χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως “wife beater” και έγραφε ότι κατέχει «στοιχεία» ότι είχε επιτεθεί στην πρώην σύζυγό τουHeard.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση