ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Kanye West τα βάζει με το περιοδικό Forbes

Γιατί δεν τον αποκαλούν δισεκατομμυριούχο;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον προηγούμενο Αύγουστο ο Kanye West βρέθηκε στο εξώφυλλο του οικονομικού περιοδικού Forbes και φωτογραφήθηκε με παπούτσια Yeezy. Ο ίδιος τότε είχε δηλώσει ότι «Δεν είμαι άνθρωπος των αριθμών. Το να μου ζητάς να στο εξηγήσω με νούμερα είναι σαν να ζητάς από τη γιαγιά σου να σού δώσει την ακριβή συνταγή ενός κέικ που έφτιαξε.»

Παρόλα αυτά από τότε ο τραγουδιστής και επιχειρηματίας τα έχει βάλει με το περιοδικό επειδή δεν το αποκαλούν δισεκατομμυριούχο.
Το περιοδικό δεν τον το αποκάλεσε δισεκατομμυριούχο αφού δεν είχε αποδείξεις για να το κάνει. Ο ίδιος από την μεριά του ισχυρίζεται σε άτομα του στενού του κύκλου ότι «τους έδειξα μια απόδειξη $890 εκατομμυρίων και πάλι δεν με λένε δισεκατομμυριούχο».

Αφού τον περιοδικό δεν τον είχε στις λίστες με τους δισεκατομμυριούχους ο ίδιος χαρακτήρισε δημοσίευμά τους «ασεβές» ενώ πιστεύει ότι τον άφησαν εκτός λίστας σκόπιμα. Το ίδιο έκανε και τον Μάρτιο όταν και πάλι δεν ήταν στην λίστα. Ο Kanye θεώρησε ότι τον εμπαίζουν και ότι παίζουν το παιχνίδι των media ενώ δεν δίστασε να τους κατηγορήσει και για ρατσισμό.

Αφού παρουσίασε στο περιοδικό έγγραφα που αποδεικνύουν την αξία του το Forbes υπολόγισε την αξία τους στα 1.3 δισεκατομμύρια για την εταιρεία του Yeezy. Παρόλα αυτά επειδή δεν του ανήκει 100% και έχει απλά συμβόλαιο 5 χρόνων με την Adidas αξία του υπολογίστηκε χαμηλότερα αφού ο Kanye υποστηρίζει και πάλι ότι η συνολική του αξία φτάνει τα 3.3 δισεκατομμύρια. «Δεν είναι ΕΝΑ δισεκατομμύριο. Είναι 3.3, αφού κανείς στο Forbes δεν ξέρει να μετράει» δήλωσε.

 

Το περιοδικό φυσικά σε άρθρο του απάντησε τονίζοντας ότι το brand του είναι εξερετικά ειτυχιμένο παρόλα αυτά ο ίδιος είναι αλαζόνας όπως και ο πολιτικός ηγέτης που υποστηρίζει (Trump)

«Δεν είναι άνθρωπος των αριθμών; Συμφωνούμε» έγραψε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Zack O’Malley Greenburg.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση