ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Mickey Rourke και τα «καρφιά» του στον Tom Cruise

«Είναι άσχετος», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός

must.com.cy

Μετά το Φεστιβάλ στις Κάννες, τη φήμη και τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, στο προσκήνιο έρχεται ο ηθοποιός Mickey Rourke ο οποίος ρίχνει «καρφιά» προς τον Tom Cruise, το ταλέντο του, τη φήμη του και την επιτυχία του.

Η ταινία «Top Gun: Maverick» είχε απόλυτη εισπρακτική επιτυχία ενώ ο ηθοποιός Tom Cruise ανακηρύχθηκε και επισήμως ηθοποιός της χρονιάς κάτι που φαίνεται να μην άρεσε σε πολλούς και ανάμεσά τους στον Mickey Rourke ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με το όλο αποτέλεσμα.

Ο 69χρονος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» και όταν ρωτήθηκε για τον Tom Cruise o ίδιος τον χαρακτήρισε «άσχετο» και ότι σύμφωνα με τον ίδιο, παίζει τον ίδιο ρόλο εδώ και 35 χρόνια.

«Δεν μου λέει απολύτως τίποτα αυτή του η επιτυχία. Εδώ και 35 χρόνια παίζει τον ίδιο ρόλο. Δεν μου γεννάται κανένας σεβασμός γι' αυτό. Δεν με απασχολούν τα χρήματα και η εξουσία. Μ' ενδιαφέρει ότι όταν παρακολουθώ τον Al Pacino ή τον Cristopher Walken ή τους αρχικούς ρόλους του Robert De Niro, του Richard Harris και του Ray Winstone συνειδητοποιώ ότι τέτοιου είδους ηθοποιός θέλω κι εγώ να γίνω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, Mickey Rourke.

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός είπε:

«Θεωρώ πως είναι άσχετος».

Δείτε τη δημοσίευση πιο κάτω:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση