ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο νέος υποψήφιος για τον ρόλο του James Bond από το «Game of Thrones»

O Tom Hardy ήταν μέχρι πρόσφατα ο επικρατέστερος στα στοιχήματα αλλά αυτό το... outsider τον εκτόπισε

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Οι επιλογές για τον διάδοχο του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond είναι πολλές και ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε. Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει για Tom Hardy και Idris Elba, για τον Regé-Jean Page του οποίου η δημοτικότητα εκτοξεύτηκε μετά το ''Bridgerton'', ο Richard Madden του ''Game of Thrones'' και, πλέον, ο Tom Hopper.

Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα για ποιον μιλάμε, ο Hopper είχε υποδυθεί τον Dickon Tarly σε τέσσερα επεισόδια του ''Game of Thrones'' αλλά και τον Luther στην αγαπημένη σειρά του Netflix, ''The Umbrella Academy''.

Έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Craig ανέλαβε τον ρόλο, και οι παραγωγοί των ταινιών αρνούνται να μιλήσουν ακόμα για διάδοχο, ισχυριζόμενοι πως ήταν επικεντρωμένοι στην τελευταία περιπέτεια του Daniel Craig ως 007. Ωστόσο οι παραγωγοί Barbara Broccoli και Michael G Wilson είπαν πως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις το 2022, που θα είναι επίσης και η 60η επέτειος του franchise.

Παρόλο που ο Hardy ήταν μέχρι πρόσφατα ο επικρατέστερος στα στοιχήματα αλλά ο Hopper είναι ο... outsider που τον εκτόπισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση