ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O πρίγκιπας Harry ανησυχεί για το μέλλον του μικρού Archie

H κρίση του κορωνοϊού φαίνεται να επηρέασε πολύ το ζευγάρι Meghan και Harry

Newsroom K

H κρίση του κορωνοϊού φαίνεται να επηρέασε πολύ το ζευγάρι Meghan και Harry οι οποίοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Λος Άντζελες και φιλοξενούνται στην έπαυλη του Tyler Perry ενώ ψάχνουν να βρουν το δικό τους σπίτι.

Εκτός του ότι η όλη κατάσταση τους έχει κρατήσει πίσω από τα επόμενα βήματά του και τα επαγγελματικά τους σχέδια ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τον μικρό Archie.

Σε επιστολή την οποία έγραψε για την φιλανθρωπική οργάνωση African Parks η οποία είναι υπό την προστασία του εξέφρασε ανοιχτά τις ανησυχίες τους για την πανδημία του κορωνοϊού και για το πώς πρόκειται να εξελιχθεί η ζωή του μικρού Archie. Ο ίδιος πιστεύει ότι η φροντίδα του πλανήτη μας είναι σημαντική αφού αυτή πρόκειται να κληρονομήσουν τα παιδιά μας.

 

 

«Από όταν έγινα πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει, ένα μέλλον που δεν τους το έχει στερήσει κανείς, ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες και ευκαιρίες. […] Θέλω όλοι μας να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως ναι, όντως είδαμε όλα αυτά να έρχονται και με την αποφασιστικότητα και βοήθεια από μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που έχουν δεσμευτεί με την ευθύνη, κάναμε ό,τι χρειαζόταν για την αποκατάσταση των απαραίτητων οικοσυστημάτων. […] Ζούμε στην παρούσα φάση μια κρίση εξαφάνισης και τώρα μια παγκόσμια πανδημία που μας τάραξε ως τα θεμέλια και έφερε τον κόσμο σε αδιέξοδο. Στην κρίση εξαφάνισης η επιστήμη είναι ξεκάθαρη· ίσως έχουμε μια δεκαετία να επανορθώσουμε φυσικά προτού “κλειδώσουμε” τη μοίρα μας. Σε αυτήν την πανδημία, ενώ πολλά είναι ακόμη άγνωστα, ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι η προέλευση του ιού μπορεί να συνδέεται με την εκμετάλλευση της φύσης. Η σοβαρότητα αυτών των προκλήσεων έρχεται στο φως, αλλά δεν πρέπει να παραλύσουμε από αυτές» έγραψε ο πρίγκιπας Harry.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση