ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Tom Holland αποχωρεί από τα social media για την ψυχική του υγεία

Τι δήλωσε ο «Spider Man» για την αποχώρηση του από τα social media

must.com.cy

Ο πρωταγωνιστής του Spiderman, Tom Holland εδώ και αρκετό καιρό δεν κάνει καθόλου αναρτήσεις στα social media. Ο ίδιος επέστρεψε όμως με μία αποκάλυψη.

Ο 26χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω του οποίου επιβεβαιώνει ότι εγκαταλείπει τις πλατφόρμες του και πως διέγραψε το Twitter από το τηλέφωνό του και ο λόγος που το έπραξε, είναι η ψυχική του υγεία.

«Έκανα ένα διάλειμμα από τα social media για την ψυχική μου υγεία, γιατί θεωρώ ότι το Instagram και το Twitter προκαλούν υπερδιέγερση. Σε κατακλύζουν». «Κολλάω και με πιάνει κάτι όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο, γεγονός που τελικά είναι πολύ επιζήμιο για την ψυχική μου υγεία. Έτσι, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να διαγράψω την εφαρμογή του Twitter».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο προώθησε τη φιλανθρωπική οργάνωση Stem4 Teenage Mental Health Charity και το The Brothers Trust, τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι για όλους η φροντίδα της της ψυχικής μας υγείας.

«Υπάρχει ένα απαίσιο στίγμα γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας και γνωρίζω ότι το να ζητάμε βοήθεια δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε, αλλά είναι κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε». Λίγο πριν το τέλος του βίντεο, δήλωσε «θα εξαφανιστώ ξανά από το Instagram, Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ όλους και θα τα πούμε σύντομα».

Ο Tom Holland βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του τηλεοπτικής σειράς «The Crowded Room» στη Νέα Υόρκη, όπου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Sullivan.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση