ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:59
 

Οι φήμες που θέλουν την Kate Middleton στα πρόθυρα κατάρρευσης

Η δούκισσα αποκάλυψε πως η καρδιά της ράγισε βλέποντας το ντοκιμαντέρ «For Sama»

Newsroom K

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν την Kate Middleton να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης λόγω των πολλών ευθυνών που ανέλαβε μετά από την παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ολοένα και αυξάνονται. Λογικό θα μας πείτε. Λογικό βέβαια και το ότι η ίδια μέσα σε όλη αυτή την πίεση, συγκινείται εύκολα... και ξεσπά σε δάκρυα. Ακόμη και στα BAFTA!

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, η δούκισσα αποκάλυψε πως η καρδιά της ράγισε βλέποντας το ντοκιμαντέρ For Sama, το οποίο κέρδισε και το αντίστοιχο BAFTA. Η ίδια μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύμα του Mirror ξέσπασε σε δάκρυα σκεπτόμενη την σοβαρότητα της κατάστασης στην Συρία και το γεγονός πως ο Sama, το παιδί του ντοκιμαντέρ, έχει την ίδια ηλικία με τον γιο της. «Το αγόρι μου έχει ίδια περίπου ηλικία με τον Sam, είσαι μεγάλη έμπνευση για κάθε γυναίκα», φέρεται να δήλωσε η ίδια στην Waad.

 

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η ιστορία του ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πορεία ενός παιδιού που γεννήθηκε το 2011 στο Aleppo.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X