ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι προφητικές δηλώσεις του πρίγκιπα William

Όλα δείχνουν πως ίσως είχε δίκιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφού σύμφωνα με ειδικό του Παλατιού η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε δώσει στους Meghan και Harry αρκετές επιλογές για το τί θα μπορούσαν να κάνουν για την βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της πιθανότητας να συνεχίσει η Δούκισσα την ηθοποιία.

Στο “Royally Obsessed” μίλησε αυτή τη φορά ο Andrew Morton για την βασιλική οικογένεια και τις «ελευθερίες» που θα είχαν εάν επέλεγαν να συνεχίσουν τα καθήκοντά τους οι Sussex’s, χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε «Τους δόθηκε κάποιος βαθμός ελευθερίας μέσα σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό πλάτος. Τους είπαν: ‘Εδώ είναι τα εισιτήριά σας πρώτης θέσης, επιλέξτε σε ποια χώρα θέλετε να πάτε και θα σας κάνουμε πρεσβευτές για την Κοινοπολιτεία΄. Επίσης, είπαν στην Meghan Markle πως εάν δεν θέλει να ασχολείται εξ ολοκλήρου με τα βασιλικά καθήκοντα, θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα της. Της δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες».

Αντίθετα ο ίδιος πιστεύει πως δεν εξέτασαν ενδελεχώς τις επιλογές τους, εξηγώντας «Νομίζω ότι κανείς από αυτούς δεν σκέφτηκε να ενδώσει στην πρόταση της βασίλισσας. Νομίζω ότι αυτή η περίφημη προειδοποίηση του πρίγκιπα William με το ‘πρόσεχε τι κάνεις’, μια φράση η οποία λέγεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οι σχέσεις των δύο αδερφών άρχισαν να ‘παγώνουν’, πιθανότατα σήμαινε πολύ περισσότερα. Νομίζω ότι ο William είχε καταλάβει πολύ καλύτερα από τον πρίγκιπα Harry πως το να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι μια δύσκολη αποστολή. Μπορεί να σκεφτεί κανείς την Kate Middleton. Είναι βρετανίδα, έχει μεγαλώσει με τις παραδόσεις, προφανώς ήταν αρχάρια σε κάτι τέτοιο, αλλά έχει μια πολύ υγιή και δυνατή οικογένεια. Η Meghan δεν είχε τίποτα από αυτά. Είναι Αμερικανίδα, δεν είχε ιδέα τι εστί βασιλική οικογένεια. Κατά κάποιον τρόπο, ο Harry θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικό επάνω σε αυτό το θέμα και να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με την Meghan Markle προτού αποφασίσει να της κάνει πρόταση γάμου. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθει κάποιος πώς είναι η ζωή στη βασιλική οικογένεια».

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση