ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Stormy Daniel μετά τη δίωξη κατά του Trump

Δεν μετανιώνει που δημοσιοποίησε την ιστορία της

must.com.cy

Τις πρώτες δηλώσεις της έκανε η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Stormy Daniels σχετικά με την ποινική δίωξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, σχολιάζοντας την προσπάθειά του να εξαγοράσει τη σιωπή της κατά την προεδρική κούρσα του 2016.

«Ο Trump δεν είναι πλέον ανέγγιχτος» δήλωσε αρχικά στους Sunday Times. «Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην εξουσία δεν εξαιρείται από το νόμο. Και δεν έχει σημασία ποια είναι η δουλειά σου ή τι λέει ο τραπεζικός σου λογαριασμός, είσαι υπόλογος για τα πράγματα που έχεις πει και έχεις κάνει και η δικαιοσύνη απονέμεται».

Όταν έγινε γνωστή η είδηση η ίδια είπε ότι «έπαθε σοκ». Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ίππευε, όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί. Χαρακτήρισε, «κάπως ειρωνικό» το ότι «ήμουν πάνω σε ένα άλογο με τ΄όνομα Eξιλέωση» εκείνη τη στιγμή.

 

Στην συνέχεια δήλωσε πως νιώθει δικαιωμένη από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης. «Είχε κάνει τόσο χειρότερα πράγματα για τα οποία έπρεπε να έχει διωχθεί. Γνωρίζω το πόσο τρελή είναι η υπόθεση, δεδομένου του ότι είναι σταρ ερωτικών ταινιών. Αλλά, είναι και ποιητικό, αντέδρασα».

«Είναι μνημειώδης και επική, είμαι περήφανη», είπε αναφερόμενη στην δίωξη, συμπληρώνοντας ότι «Έχει ήδη ξεφύγει (σ.σ. του νόμου) για την υποκίνηση εξέγερσης και την πρόκληση θανάτου και καταστροφής. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα προκληθεί βία και θα υπάρξουν τραυματισμοί και θάνατοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση