ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Online τελετή αποφοίτησης με έκπληξη τον Tom Hanks

Το μήνυμα που έστειλε ο ηθοποιός σε όσους αποφοίτησαν εν μέσω κορωνοϊού

Newsroom K

Μπορεί η αποφοίτηση των φοιτητών του πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο, να μην ήταν όμως την περίμεναν... αφού πραγματοποιήθηκε online, αλλά τους περίμενε μια έκπληξη πως στοιχηματίζουμε πως αντιστάθμισε την απογοήτευσή τους. Ο λόγος για τον Tom Hanks, ο οποίος τους έστειλε ένα μήνυμα που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους celebrities που νόσησαν από τον κορωνοϊό, έστειλε ένα βίντεο-έκπληξη στην τάξη του 2020, αποκαλώντας τους φοιτητές “επίλεκτους” καθώς εισέρχονται πλέον και επισήμως στον πραγματικό κόσμο εν μέσω της κρίσης στον τομέα υγείας.

Αναλυτικότερα, ο Tom Hanks δήλωσε: «Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς» είπε απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο. «Και σας αποκαλώ “εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε κυρίως ,επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί... Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: "Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από τον Covid-19. Ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία"... Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το "πριν" με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε "αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο" ή "αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο" ή "πριν από τη Beyonce". Η λέξη "πριν" θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας... Θα τα έχετε καταφέρει σε μια εποχή μεγάλων θυσιών και μεγάλων αναγκών και κανείς δεν θα είναι πιο ενεργός στο έργο της επανεκκίνησης της κανονικότητας από εσάς, εσάς τους επίλεκτους» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που εξυμνούμε, όλα όσα έχετε κάνει, τα επιτεύγματά σας, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτήν την ημέρα: Δεν θα μας απογοητεύσετε».

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X