ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Παίξαμε ξύλο με τον Antonio Banderas σε μια σκηνή, με χαστούκιζε και με έδερνε»

Η συμμετόχη του Τσανγκ στους «The Expendables 4»

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό», για την εμπειρία του στην ταινία «The Expendables 4». Ο πρώην παίχτης του Survivor συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας, παίζοντας σε μια σκηνή με τον πρωταγωνιστή Antonio Banderas. Να θυμίσουμε πως το καστ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για κάποιες σκηνές, φέρνοντας μαζί και μεγάλα ονόματα του Αμερικάνικου κινηματογράφου.

Ο Τσανγκ στην εκπομπή μοιράστηκε την εμπειρία του αυτή, λέγοντας «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έγινε εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Antonio Banderas τον Ιούλιο. Τώρα η ίδια εταιρεία παραγωγής κάνει τη δεύτερη χολιγουντιανή ταινία εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών και το budget είναι τετραπλάσιο από την περασμένη ταινία» είπε αρχικά ο Ορέστης Τσανγκ και πρόσθεσε: «Είναι τρομερό να βλέπεις τον Jason Statham, που είναι και παραγωγός, να δουλεύει έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50 cent, Megan Fox Είναι πολύ ευγενικός με όλους, άψογος επαγγελματίας και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».

Ανακοινώνοντας μάλιστα και την δικιά του σκηνή στην ταινία «Παίξαμε ξύλο με τον Antonio Banderas, ήταν αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση