ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάνος Νάτσης: Σε σοκ ο οδηγός του φορτηγού

Όσα δήλωσε ο αδερφός του

must.com.cy

Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και η είδηση προκάλεσε θλίψη σε στο Πανελλήνιο και όχι μόνο.

Λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού, πάνω στο οποίο έπεσε ο Πάνος Νάτσης κι έχασε την ζωή του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και αποκάλυψε πως είναι σήμερα ο άνθρωπος που εμπλέκεται στο μοιραίο ατύχημα.

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχει λόγια. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί γιατί ένας άνθρωπος που πάει στην δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι «θέλω να πουλήσω την μηχανή μου».Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος. Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδερφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει και στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον αδερφό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση