ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πειρατές της Καραϊβικής: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία

«Το παρουσιάσαμε στη Disney και πιστεύαμε ότι δεν θα το αγόραζαν σε καμία περίπτωση, γιατί είναι πολύ παράξενο σαν ιδέα».

must.com.cy

Ο δημιουργός και επικεφαλής της παραγωγής της δημοφιλούς σειράς του HBO, "The Last of Us," Κρεγκ Μαζίν, αποκάλυψε μέσω συνέντευξης στους Los Angeles Times ότι είχε προτείνει μια δική του ιδέα για την έκτη ταινία "Pirates of the Caribbean." Η πρότασή του θα αντιπροσώπευε ουσιαστικά έναν νέο προσανατολισμό της σειράς. Εκπληκτικά, η ιδέα αυτή άρεσε στη Disney, και ξεκίνησε μια διαδικασία ανάπτυξης για αυτήν. Ωστόσο, επί του παρόντος, η διαδικασία ανάπτυξης έχει «παγώσει» λόγω απεργίας των σεναριογράφων.

Μάλιστα, ο σεναριογράφος και παραγωγός δήλωσε πως, «Το παρουσιάσαμε και πιστεύαμε ότι δεν θα το αγόραζαν σε καμία περίπτωση, γιατί είναι πολύ παράξενο σαν ιδέα. Και το αγόρασαν! Στην συνέχεια ο Τεντ Έλιοτ έγραψε ένα φανταστικό σενάριο και μετά συνέβη η απεργία και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει».

Όπως αναφέρει το "the Direct," το νέο έργο για την έκτη ταινία "Πειρατών της Καραϊβικής" θα παραμείνει σε αναμονή μέχρι να συναφθεί μια νέα συμφωνία με το Σωματείο Σεναριογράφων της Αμερικής και τα κινηματογραφικά στούντιο. Το franchise των "Πειρατών" περιλαμβάνει πέντε ταινίες που κυκλοφόρησαν από το 2003 έως το 2017 και σημείωσαν συνολικές εισπράξεις πάνω από $4,5 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Επιπλέον, υπήρχαν σχέδια για δύο νέες ταινίες στο franchise, με την Margot Robbie να έχει δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει σε μία από αυτές.

Το διάσημο franchise της Disney περιλαμβάνει τις ακόλουθες πέντε ταινίες:

1. "Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού" (2003)
2. "Το Σεντούκι του Νεκρού Ανθρώπου" (2006)
3. "Στο Τέλος του Κόσμου" (2007)
4. "Οι Ξένοι Αντίπαλοι" (2011)
5. "Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες" (2017)

Συνολικά, αυτές οι πέντε ταινίες έχουν συγκεντρώσει εισπράξεις πάνω από $4,5 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση