ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πόσο καλά γνωρίζονται Λάνθιμος και Emma Stone;

Απάντησαν στο κουίζ του Variety

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Η συνεργασία μεταξύ του Γιώργου Λάνθιμου και της Emma Stone έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, με πολλούς να αποκαλούν την Στόουν "μούσα" του καταξιωμένου σκηνοθέτη. Αλλά πόσο καλά ο ένας γνωρίζει τον άλλον; Αυτό αποφάσισαν να διαπιστώσουν σε ένα αστείο και ενδιαφέρον κουίζ που περιλάμβανε τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές ερωτήσεις.

Κατά τη διάρκεια του κουίζ, οι δυο τους ανακάλυψαν πολλά για τον έναν και τον άλλον. Οι ερωτήσεις έκαναν τους δύο καλλιτέχνες να σκεφτούν για πράγματα που ίσως δεν είχαν συζητήσει προηγουμένως, με περίεργα και αστεία αποτελέσματα.

Από τα προσωπικά ενδιαφέροντα μέχρι τις ατυχίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι ερωτήσεις κατέδειξαν την προσωπικότητα και τις συνήθειες του καθενός. Ακόμα και οι λανθασμένες απαντήσεις έδωσαν έναν αέρα διασκέδασης και εκπλήξεων στο κουίζ.

Σε κάθε ερώτηση, ένα κομμάτι από τη σχέση τους αποκαλύφθηκε, με πολλές ανατροπές και γέλια στο δρόμο. Και αν και ο καθένας φάνηκε πιο εξοικειωμένος με ορισμένες πτυχές του άλλου, το κουίζ αποδείχθηκε ότι μπορεί να φέρει πάντα κάτι νέο στο φως, ακόμα και μεταξύ ανθρώπων που συνεργάζονται επί χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του κουίζ δεν έλειψαν τα πειράγματα, όπως όταν η ηθοποιός δεν έδωσε τη σωστή απάντηση στο ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του σκηνοθέτη. Ο Γιώργος Λάνθιμος φοβάται περισσότερο το να αρρωστήσει και εκείνη έγραψε πως ο φόβος του είναι ο θάνατος. «Δεν το ξέρεις και το έχουμε συζητήσει τόσες φορές», σχολίασε ο σκηνοθέτης και συμπλήρωσε γελώντας αναφερόμενος στο κουίζ «αυτό μπορεί να μας καταστρέψει». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ