ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ο έρωτας που «άνθισε» στην Μποτσουάνα

Ο πρίγκιπας Harry, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως έχει ισχυρούς δεσμούς με αυτή τη χώρα της νότιας Αφρικής.

Newsroom K

Ο πρίγκιπας Harry, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως έχει ισχυρούς δεσμούς με αυτή τη χώρα της νότιας Αφρικής. Ο πρίγκιπας μιλά για την Μποτσουάνα με θαυμασμό, σαν να είναι το "δεύτερο σπίτι" του.

Ο πατέρας του πριν από 20 χρόνια πήρε τον πρίγκιπα και τον μεγαλύτερο του αδερφό σε αυτό τον τόπο, δύο μήνες μετά τον θάνατο της Dianas. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Μποτσουάνα και από τότε επέστρεψε πολλές φορές για ξεκούραση και φιλανθρωπική δράση.

Ο ίδιος επέλεξε πέρυσι να καλέσει την Μeghan σε ένα ταξίδι στην άγρια φύση, όπου και ήταν σίγουρος πως εκείνη θα έλεγε το ναι. Οι δύο τους έμεινα σε ένα πολυτελές καταφύγιο σαφάρι σε αυτή την ρομαντική απόδραση, τον περασμένο Αύγουστο, η οποία και είχε μείνει μυστική, με τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και τους διευθυντές του καταφυγίου να αρνούνται οποιαδήποτε σχόλιο.

Το ζευγάρι απόλαυσε στην απόδραση του και μια κρουαζιέρα με το ηλιοβασίλεμα κατά μήκος των ορμίσκων ενώ μπροστά τους ξετυλίγονταν πανέμορφες καλλιεργημένες εκτάσεις.

Αυτό το ταξίδι ήταν η αφορμή για το ζευγάρι και συγκεκριμένα για τον πρίγκιπα Harry να κάνει στην αγαπημένη του την πιο ρομαντική πρόταση.

Η Μποτσουάνα είναι μια χώρα με περίπου δύο εκατομμύρια κατοίκους και ήταν πάντοτε ένας τόπος όπου ο πρίγκιπας Harry,πήγαινε για να σκεφτεί και να χαλαρώσει

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, ο ίδιος έγινε προστάτης της Rhino Conservation Botswana (RCB), αυτού του φιλανθρωπικού σκοπού για την προστασία των άγριων ρινόκερων στην Μποτσουάνα.

Πηγή: must

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση