ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρίγκιπας Harry: Το σχόλιο για την εκλιπούσα φίλη του Caroline Flack

Η Caroline Flack αφαίρεσε την ζωή της το 2020

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Την Τετάρτη, επτά Ιουνίου, ο πρίγκιπας Harry έκανε μια σπάνια δήλωση σχετικά με την εκλιπούσα πρώην φίλη του, Caroline Flack, η οποία αφαίρεσε τη ζωή της το 2020. Ο δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε ξανά στο Ανώτατο Δικαστήριο των Βασιλικών Δικαστηρίων του Λονδίνου για να καταθέσει εναντίον της βρετανικής Mirror Group Newspapers (MGN), κατηγορώντας τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι παρακολουθούσαν παράνομα το τηλέφωνό του.

“Η ιστορία αυτή είναι ξεκάθαρη, οι φωτογράφοι ήταν εκεί πάντα πριν φτάσω εγώ σε πολλές τοποθεσίες που είχα να πάω“, δήλωσε ο Harry στο δικαστήριο, σύμφωνα με το BBC.

 

Το άρθρο που αναφέρθηκε ο Harry την Τετάρτη περιγράφει λεπτομερώς ένα ραντεβού για δείπνο με την αείμνηστη παρουσιάστρια του "Love Island", Caroline Flack. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η βραδιά ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτούς τους δύο, ενώ τόνισε ότι η Caroline δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

 

Ο Harry κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης για τα συστηματικά δημοσιεύματα που σχετίζονταν με την προσωπική του ζωή, τα οποία συχνά ήταν εσφαλμένα, αλλά περιελάμβαναν και στοιχεία αληθείας που πιθανότατα προέρχονταν από παράνομη παρακολούθηση των τηλεφωνημάτων του. Επίσης, κατά την κατάθεσή του, ο Harry υποστήριξε ότι ο τύπος ήταν ο κύριος παράγοντας που οδήγησε στον χωρισμό του με την πρώην φίλη του, Chelsy Davy, με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση