ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς επηρεάζει την Margot Robbie το πρόβλημα εξάρτησης της Cara Delevingne

Φανερά ταραγμένη από την κατάσταση της Cara

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Το τελευταίο διάστημα, η Cara Delevigne κάνει τον γύρω του διαδικτύου αλλά όχι για κάτι που έχει να κάνει με την δουλειά της ως μοντέλο. Όλες η ανησυχίες ξεκίνησαν από ένα κλιπ που τράβηξαν paparazzi έξω από το αεροδρόμιο του Los Angeles, στο οποίο η Cara σε πολύ κακή κατάσταση, ξυπόλητη και εντελώς ατημέλητη. Κάτι που δημιούργησε ένα μεγάλο ερωτηματικό στους θαυμαστές της.

Πολλοί στο διαδίκτυο ξεκίνησαν να μιλούν για την παράξενη συμπεριφορά του μοντέλου όταν πολλοί συνεργάτες της, ανάφεραν ότι δεν είναι πλέον συνεργάσιμη, δεν τρώει αλλά ούτε κάνει μπάνιο. Γι’ αυτό και η εμφάνιση της στο αεροδρόμιο επιβεβαίωσε την άσχημη κατάσταση του μοντέλου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AGUNG DARMAWAN (@agung.darmaone)

Οι φήμες για την κατάσταση της άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες όταν η ίδια δεν εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη, στην οποία παρουσιάστηκε και η iconic συνεργασία που έκανε με τον Karl Lagerfeld αλλά και στα Emmys που ήταν καλεσμένη.

Πέρα από τις επαγγελματικές της απουσίες, η κακή κατάσταση της υγείας της αποδεικνύετε για ακόμη μια φορά, όταν η φίλη της και ηθοποιός, Margot Robbie, φάνηκε να βγαίνει έξω από το σπίτι της Cara φανερά ταραγμένη σχεδόν με δάκρυα στα μάτια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by celebritykadeh (@celebritykadeh)

Οι δύο φίλες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Suicide Squad» το 2016, και από τότε έχουν κρατήσει πολύ στενές επαφές, πηγαίνοντας ακόμη και διακοπές μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση