ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρά χλευάζει τους Sussexes και αυτοί απαντούν με μηνύσεις

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εναντίον της σειράς «South Park»

must.com.cy

Στο στόχαστρο της γνωστής σατιρικής σειράς «South Park» έπεσαν οι δούκες του Sussex, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle. Οι παραγωγοί της σειράς χλεύασαν σε επεισόδιο τις απαιτήσεις που έχει το ζευγάρι σχετικά με την ιδιωτικότητά του, ειδικά μετά την απόφαση του να μετακομίσει στην Αμερική και να πουλήσει στο Netflix προσωπικές στιγμές τους.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι έχει κατακριθεί αρκετά από το διεθνή τύπο και ειδικά από τις βρετανικές εφημερίδες, καθώς από την μία ζητούν προστασία από το παλάτι και από την άλλη «στοχεύουν» συνεχώς εναντίων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

 

 

Το εν λόγω επεισόδιο απεικονίζει τον «πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Καναδά», ένα νεαρό βασιλικό ζευγάρι που ικετεύει το κοινό να μην ασχολείται με την ιδιωτική του ζωή, ενώ ταυτόχρονα τραβά την προσοχή πάνω του. «Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, η σειρά αναφέρεται σε πολλά επεισόδια στον Harry και τη Meghan άμεσα ή έμμεσα. Αυτό μπορεί να έχει νομικές προεκτάσεις», δήλωσε ειδικός σε βασιλικά θέματα στο Fox News, σχολιάζοντας στην συνέχεια ότι πιθανών το ζευγάρι θα ζητήσει την βοήθεια της δικαιοσύνης για τον τερματισμό των σχολίων που θίγουν το όνομα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση