ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Spare Us! A Harrody»: Κυκλοφόρησε παρωδία για το βιβλίο του πρίγκιπα Harry

Όλες οι λεπτομέρειες για το βιβλίο που κοροϊδεύει τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Ένα νέο βιβλίο σε μορφή παρωδίας φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου, σχετικά με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry «Spare», μόνο που αυτό θα έχει τον τίτλο «Spare Us! A Harrody».

Μέσα στο βιβλίο γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων και στην απόφαση του Δούκα του Σάσεξ να αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του και τις ιδιωτικές συζητήσεις του, ενώ παράλληλα αναζητούσε μια πιο ιδιωτική ζωή μακριά από τον βρετανικό Τύπο.

Ένα δελτίο τύπου για την προώθηση του νέου βιβλίου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Γεννήθηκε σε μια παλαιά, ισχυρή δυναστεία και, χωρίς να φταίει ο ίδιος, έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον πλανήτη. Η ζωή του ήταν ένας συνεχής καταιγισμός από εισβολές και χειραγώγηση του Τύπου».

Στην συνέχεια προσθέτει: «Μέχρι που, τελικά, εκείνος απαίτησε να σταματήσει. Προκειμένου να αποκτήσει την ησυχία που τόσο επιθυμούσε, έγραψε ένα ''κρύο'' βιβλίο που μπαίνει βαθιά μέσα στα τείχη του κάστρου και εκθέτει κάθε φωνή, καβγά, γροθιά, προδοσία, κάθε αρκουδάκι, κάθε αμήχανη αγκαλιά και δακρύβρεχτη πρόβα γάμου για να το δει ο κόσμος. Και όλα αυτά για την ιδιωτική ζωή! Αυτή είναι η ιστορία του».

Να αναφέρουμε ότι στο δημιούργημα του Bruno Vincent, ο πρίγκιπας Χάρι στο «Spare Us» εμφανίζεται με δύο κομμάτια ταινίας στο στόμα του με σκοπό να δίνεται η εικόνα πως παραμένει κλειστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση