ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση για τους άστεγους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Νέα ανάρτηση με νέες αντιδράσεις

must.com.cy

Γνωστός και για τις αθλητικές του ικανότητες αλλά και για τις «θυελλώδεις» αναρτήσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναέδωσε το παρών στην πλατφόρμα του Twitter και αυτή τη φορά οι αντιδράσεις ήταν εξίσου διθυραμβικές.

Ο γνωστός Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην πείνα και στους άστεγους. Συγκεκριμένα, ανέφερε ως λύση τους δήμους να αρχίσουν να φυτεύουν δέντρα που να παράγουν φρούτα τα οποία να δίνουν στους άστεγους και να τρώνε ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί κατά κάποιον τρόπο η πείνα.

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς υπαινισσόταν ο αθλητής ενώ το σχόλιό του δεν πέρασε απαρατήρητο. Η ανάρτηση του αθλητή προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις από τους ακολούθους του και ανάμεσά τους σχολίασαν και Έλληνες.

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η βρετανική μπάντα θα διαθέσει 1.000 μοναδικά NFT αντίτυπα του δίσκου της, σηματοδοτώντας μια καινούργια μετάβαση στη μουσική βιομηχανία, που μπαίνει πλέον για τα καλά στον χορό των κρυπτονομισμάτων

Οι Muse φέρνουν τα ΝFT στα τσαρτ

Το πρώτο άλμπουμ που θα μπει στα μουσικά τσαρτ και με τη μορφή NFT θα γίνει το «Will of the People» των Muse, το οποίο κυκλοφορεί ...
Kathimerini.gr
 |  SHOWBIZ