ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη γνωστή ηθοποιός σε διαμαρτυρία για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Susan Sarandon λαμβάνει μέρος σε πορείες

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η ηθοποιός Susan Sarandon συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε στο Καπιτώλιο της πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι, ζητώντας την αύξηση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους σε εστιατόρια που δέχονται φιλοδώρημα. Παρόλο που οι νομοθέτες σκοπεύουν να αυξήσουν τον κατώτατο μισθό στα δέκαεπτά δολάρια την ώρα, οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια που δέχονται φιλοδώρημα δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν την αλλαγή του νόμου.

Η Susan, μαζί με άλλους επτά ακτιβιστές του One Fair Wage, συνελήφθηκαν στο Καπιτώλιο. Η δημοσιογράφος Kate Lisa ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει τους ακτιβιστές, συμπεριλαμβανομένης της πρώην υποψήφιας υποδιοικητής της Νέας Υόρκης Άννας Μαρίας, να φωνάζουν «Ένας δίκαιος μισθός!» και να προσπαθούν να απλώσουν ένα μεγάλο ροζ πανό στην αίθουσα πριν συλληφθούν για διατάραξη της τάξης.

Αν και όλοι υποβλήθηκαν σε διαδικασίες και πληρώθηκαν πρόστιμα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Πριν από τη σύλληψή της, η Sarandon επέμεινε στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια, λαμβάνοντας υπόψη την κόπο που καταβάλλουν για τη δουλειά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η Sarandon υποστήριξε ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης συνδέεται άμεσα με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι της.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, «Είναι πολύ, πολύ σημαντικοί και πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια, όχι μόνο για την κοπιαστική εργασία που κάνουν, αλλά και για ό,τι πρέπει να κάνουν για να επικοινωνούν και να κατανοούν και να είναι υπομονετικοί και όλα τα πράγματα που συνδέονται με μια επιτυχημένη επιχείρηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση