ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τελικά έδωσε πληροφορίες η Meghan για την συγγραφή του «Finding Freedom»;

Το ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να αφήσει το παλάτι ξεκινώντας την δική του ζωή είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν συμμετείχαν στην συγγραφή του βιβλίου

Newsroom K

Από τότε που κυκλοφόρισε το βιβλίο Finding Freedom για την ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle νέα γεγονότα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να αφήσει το παλάτι ξεκινώντας την δική του ζωή είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν συμμετείχαν στην συγγραφή του βιβλίου και ότι ήταν αποκλειστικά δουλειά των Omid Scobie και Carolyn Durand ενώ συμμετείχαν και άτομα από τον στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Παρόλα αυτά η Telegraph ισχυρίζεται τώρα ότι η Meghan έδωσε προσωπικές πληροφορίες στους συγγραφείς όχι απευθείας αλλά μέσω ενός φίλου που γνώριζε ότι είχαν προσεγγίσει οι Omid Scobie και Carolyn Durand.

Ο λόγος που η Meghan προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια είναι διότι ήθελε να σταματήσει η παραπληροφόρηση σχετικά με τον πατέρα και την σχέση τους. «Η πραγματική θέση… θα μπορούσε να κοινοποιηθεί στους συγγραφείς για να αποφευχθεί περαιτέρω παραπλανητική παρουσίαση» αναφέρει το κείμενο.

Οι δικηγόροι της πάντως δήλωσαν ότι η ίδια «δεν ξέρει σε ποιο βαθμό ή με ποιους όρους κοινοποιήθηκε στους συγγραφείς αυτό το στοιχείο πληροφοριών σχετικά με την επικοινωνία με τον πατέρα της»

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση