ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τελικά η Kate Middleton είναι πριγκίπισσα;

Τι απάντησε η ίδια σε νεαρό αρόρι όταν την ρώτησε

must.com.cy

Μπορεί η Kate Middleton, να ανέβηκε κατά πολύ στα μάτια των Βρετανών αλλά και όλου του κόσμου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου. Αλλά δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τον τρόπο που διαχειρίζεται και την δημοσιότητα.

Φυσικά μιλάμε, για άλλο ένα περιστατικό, που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης των Cambridge σε ένα νηπιαγωγοί, στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Σκωτία, κατά το οποίο μίλησαν στα παιδία μετά από την επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Θαλάσσιας Ενέργειας.

 

Το παράξενο όμως περιστατικό προέκυψε όταν ένας πιτσιρικάς ρώτησε την Kate Middleton, αν «είναι πρίγκιπας», με την ίδια να απαντά, «Όχι, δεν είμαι πρίγκιπας, είμαι η δούκισσα του Cambridge… Πολλοί άνθρωποι με φωνάζουν Kathrine». Ενώ κάποια άλλα παιδιά την ρώτησαν εάν «είναι πριγκίπισσα», με την ίδια να απαντά με σκυμμένο το κεφάλι «Όχι», αλλά απάντησε στο ντροπαλό κορίτσι «Λοιπόν, μοιάζεις με πριγκίπισσα με αυτό το όμορφο ροζ παλτό σου».

Ενώ στην συνέχεια αποχαιρετώντας τους, η Kate, είπε «Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Έχετε ρίξει μια ματιά σε όλα τα σκάφη;» ενώ ταυτόχρονα ο πρίγκιπας William φαινόταν απορροφημένος στη συζήτηση με τους μικρούς θαυμαστές του, συγκρίνοντας τα παπούτσια τους.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση