ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να αλλάξει την απόφαση του δικαστηρίου»

Σχετικά με την απόφαση επιμέλειας των παιδιών

must.com.cy

Μετά από την πενταετή δικαστική τους διαμάχη για το διαζύγιο, αλλά και για την επιμέλεια των παιδιών ο δικαστής αποφάσισε ότι ο Brad Pitt, είναι αυτός που κερδίζει την φροντίδα της οικογένειας, διότι το μόνο που ήθελε είναι περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους, γεγονός το οποίο η Jolie προσπαθούσε να αποτρέψει με κάθε τρόπο.

Πηγές από το κοντινό της περιβάλλον και σύμφωνα με τη Daily Mail, δηλώνουν πως έχει πίστη στη δικαιοσύνη που στο τέλος θα λάμψει, κάνοντας ένσταση στην απόφαση. Η ίδια υποστηρίζει, μέσω των δικηγόρων της, πως δεν αντιτίθεται στην απόφαση της επιμέλειας παρά στο ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να φροντίσει για την οικογένειά της, αφού το δικαστήριο δεν επέτρεψε την κατάθεση των τέκνων.

Το κίνητρό της δεν είναι να χωρίσει τα παιδιά της από τον πατέρα τους, ούτε να αρνηθεί οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του, αλλά το ότι δεν της δόθηκε μία δίκαιη ευκαιρία στο να παλέψει για το καλό των παιδιών της. Και δεν το κάνει μόνο για τη δική της οικογένεια, αλλά και για τις τόσες χιλιάδες που δεν επιθυμεί να περάσουν κάτι παρόμοιο, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή» ανέφερε μια πηγή. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Η Jolie φαίνεται να «μαίνεται» εναντίων του καθώς «δεν της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα της τα στοιχεία» και έχει βάλει σκοπό να τον απομακρύνει από την υπόθεση, κάτι που θα σημαίνει αν τελικά τα καταφέρει ότι η απόφασή του «ακυρώνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση