ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ατύχημα του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου

Το ατύχημα που τρόμαξε την ηθοποιό

must.com.cy

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έχει φτιάξειο την καριέρα της ακριβώς όπως την ονειρευόταν κι αυτό χάρη στο ταλέντο, στη χάρη και στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός βέβαια από την υποκριτική, η Αθηνά Οικονομάκου είναι και επιχειρηματίας και πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι που τη βοηθάει να διατηρήσει υγιείς σχέσεις με το κοινό που την ακολουθεί και τη θαυμάζει.

Αυτή τη φορά έκανε μια όμορφη συζήτηση με τους ακολούθους της μέσω δημοσιεύσεων με ερωτήσεις και απαντήσεις που δίνει η ίδια και που της κάνουν οι θαυμαστές της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η δημοφιλής ηθοποιός ήταν και το αν της έχει ποτέ τύχει κάτι σοβαρό με τα παιδιά της. Στην ερώτηση αυτή η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως ο γιος της Μάξιμος είχε πάθει ένα ατύχημα.

«Είχε πέσει και είχε κόψει το σημείο πάνω από τα χείλη ο Μάξιμος όταν ήταν 1,5 έτους και έκανε τρία ράμματα», απάντησε στο story της η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση με την απάντηση που η ίδια έδωσε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η βρετανική μπάντα θα διαθέσει 1.000 μοναδικά NFT αντίτυπα του δίσκου της, σηματοδοτώντας μια καινούργια μετάβαση στη μουσική βιομηχανία, που μπαίνει πλέον για τα καλά στον χορό των κρυπτονομισμάτων

Οι Muse φέρνουν τα ΝFT στα τσαρτ

Το πρώτο άλμπουμ που θα μπει στα μουσικά τσαρτ και με τη μορφή NFT θα γίνει το «Will of the People» των Muse, το οποίο κυκλοφορεί ...
Kathimerini.gr
 |  SHOWBIZ