ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το δημόσιο ευχαριστώ της Meghan για το βιβλίο της

Μετά την κυκλοφορία του

must.com.cy

Μπορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το παιδικό βιβλίο "The Bench" της Meghan Markle να μην κατάφερε να μπει καν στη λίστα με τα 50 βιβλία που σημείωσαν τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αντίθετα στις Η.Π.Α. η πρώτη της απόπειρα κατέλαβε την πρώτη θέση ως bestseller στην κατηγορία εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων των The New York Times.

Η δούκισσα του Sussex, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry, ευχαρίστησε όλους, όσοι την υποστήριξαν στο βήμα αυτό, με μία ευχαριστήρια ανακοίνωση στο website του φιλανθρωπικού οργανισμού του ζευγαριού "Archewell".

 

Πιο συγκεκριμένα η Markle έγραψε: "Ενώ το ποίημα αυτό ξεκίνησε ως ένα γράμμα αγάπης προς τον σύζυγό μου και τον γιο μου, παίρνω κουράγιο να βλέπω ότι τα παγκόσμια θέματα αγάπης, η αντιπροσώπευση και η συμπερίληψη έχουν απήχηση σε κοινότητες παντού. Με πολλούς τρόπους, το να κυνηγάς έναν πιο συμπονετικό και δίκαιο κόσμο, ξεκινά με αυτές τις βασικές αξίες.

Ομοίως, το να απεικονίζεις μια άλλη πλευρά του ανδρισμού - που βασίζεται στην σύνδεση, στο συναίσθημα, τρυφερότητα- είναι το να διαμορφώνεις έναν κόσμο που τόσοι πολλοί θα ήθελαν να δουν για τους γιους και τις κόρες τους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας σε αυτό το ξεχωριστό πρότζεκτ".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση