ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Hollywood ξεκινά τα γυρίσματα και κάνει αλλαγές στις ερωτικές σκηνές

Το Hollywood στην μετά Covid-19 εποχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί πολλά πράγματα να μην αγγίζουν τον πλανήτη Hollywood, ωστόσο ο κορωνοϊός έκανε την εξαίρεση. Από τα μέσα Μαρτίου οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλεισαν τις πόρτες τους και τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα αναγκάστηκαν να διακόψουν την πορεία τους λόγω κορωνοϊού. Από σήμερα όμως, Πέμπτη 11 Ιουνίου, τα πράγματα επανέρχονται στην κανονική τους ροή και σύμφωνα με αξιωματούχους της Κομητείας του Los Angeles, οι παραγωγές κινηματογράφου και τηλεόρασης μπορούν να ξαναρχίσουν.

Φυσικά, η εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη, όπως και σε πολλά άλλα επαγγέλματα, έφερε ραγδαίες αλλαγές και στην υποκριτική. Πιο συγκεκριμένα, θα σημειωθούν αλλαγές στα γυρίσματα ερωτικών σκηνών.

ο Εμπορικός Σύλλογος Μοντάζ Ταινιών κυκλοφόρησε έναν 22σελιδο φάκελο με κατευθυντήριες γραμμές για το πώς οι ερωτικές σκηνές θα πρέπει «είτε να ξαναγραφούν, είτε να εγκαταλειφθούν» ή να αντικατασταθούν από εικόνες που δημιουργούνται από Η/Υ (CGI).

Παράλληλα, επισημαίνεται πως όλο το προσωπικό στα παρασκήνια θα πρέπει πλέον να φορά μάσκες και οι ηθοποιοί θα εκπαιδευτούν στο σχολαστικό πλύσιμο των χεριών.

Όσο αφορά τώρα την βιομηχανία του πορνό, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα - καθώς οι ερωτικές σκηνές δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Η υποβολή των ηθοποιών σε διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό και η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων στην οποία θα καταχωρούνται όσοι είναι καθαροί και μπορούν να εργαστούν είναι μια λύση, η οποία συζητιέται έντονα αυτές τις μέρες στο Los Angeles.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση