ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το ημερολόγιο της Meghan και το σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια

Το ημερολόγιο αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, θα μπορούσε να ντροπιάσει ολόκληρη την βασιλική οικογένεια

Newsroom K

Όταν η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry και εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια, τα κοινωνικά μέσα που χρησιμοποιούσε , περιλαμβανομένου και του lifestyle blog της, The Tig, μπήκαν σε freeze mode και αργότερα έγιναν deactivate αφού δεν μπορούσε πλέον να τα χρησιμοποιήσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ίδια σταμάτησε να καταγράφει την καθημερινότητά της.

Νέες αναφορές δείχνουν ότι η Meghan κρατούσε ένα προσωπικό ημερολόγιο καταγράφοντας σκέψεις και γεγονότα κατά τη διαμονή της στο παλάτι και γενικότερα όταν υπήρξε ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ειδικοί λένε ότι το συγκεκριμένο ημερολόγιο θα μπορούσε να αξίζει εκατομμύρια δολάρια αν η Meghan αποφασίσει κάποτε να το δημοσιεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, "τυχόν απομνημονεύματα του χρονικού διαστήματος της Meghan μέσα σε μια μοναρχία που κλονίστηκε από το ρήγμα μεταξύ του William και του Harry όπως επίσης και των καταστροφικών ειδήσεων περί το σεξουαλικό σκάνδαλο του πρίγκιπα Andrew θα μπορούσαν να φθάσουν έως και 150 εκατομμύρια δολάρια."

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η δούκισσα του Sussex έχει σκοπό να το δημοσιεύσει. Όπως δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, "Η Meghan ήταν πάντα ένα άτομο που της άρεσε να γράφει. Τα απομνημονεύματα της για μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε η Βασιλική Οικογένεια θα ανησυχούσε όλα τα μέλη της. Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ντροπιάσουν τη Βασιλική οικογένεια είναι αρκετό για να κάνει τον καθένα να νιώσει άβολα, παρόλο που δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.’’ Οι βασιλικοί σύμβουλοι δήλωσαν πως η Meghan δεν έχει δώσει καμία ένδειξη πως σκοπεύει να γράψει απομνημονεύματα οποιουδήποτε είδους έτσι δεν θεωρούν ότι η ίδια θα δημοσιεύσει το προσωπικό της ημερολόγιο.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση