ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Παλάτι ζήτησε από τον Χάρι και τη Μέγκαν να εκκενώσουν το Frogmore Cottage

Θα πρέπει να εγκαταλείψουν την επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του ζευγαριού στο CNN

ΠΗΓΗ: CNN

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα πρέπει να εγκαταλείψουν την επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του ζευγαριού στο CNN.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ζητήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ να εκκενώσουν την κατοικίας τους στο Frogmore Cottage» είπε η ίδια πηγή, σχολιάζοντας δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun που κάνει λόγο για «έξωση» του ζεύγους από την κατοικία που ανήκει στο Στέμμα, και η οποία έχει πλέον προσφερθεί στον πρίγκιπα Άντριου, αδελφό του βασιλιά Καρόλου.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τα ρεπορτάζ. Βασιλική πηγή περιορίστηκε να δηλώσει στο CNN πως τέτοια ζητήματα αποτελούν ιδιωτική, οικογενειακή υπόθεση

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τα ρεπορτάζ. Βασιλική πηγή περιορίστηκε να δηλώσει στο CNN πως τέτοια ζητήματα αποτελούν ιδιωτική, οικογενειακή υπόθεση.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν διαμένουν πλέον στις ΗΠΑ, αλλά είχαν διατηρήσει την κατοικία του 19ου αιώνα ως «βάση» τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εξοχικό βρίσκεται στο Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, και ήταν δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο ζευγάρι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα είχαν ανακαινίσει το ακίνητο και μετακόμισαν σε αυτό λίγο πριν από τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, τον Μάιο του 2019. Ωστόσο, η ανακαίνιση έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης αφότου το ζευγάρι αποσύρθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του και μετακόμισε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Όπως είχε γίνει γνωστό, η ανακαίνιση είχε κοστίσει περίπου 2,4 εκατομμύρια λίρες από χρήματα των δημόσιων ταμείων. Το ζευγάρι επέστρεψε τα χρήματα ύστερα από τη μετεγκατάστασή του στην Καλιφόρνια.

Οι εργασίες που περιλάμβαναν την αφαίρεση μιας καμινάδας, την επιδιόρθωση της οροφής, νέες σκάλες, εγκαταστάσεις τζακιών και ένα νέο ξύλινο δάπεδο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν μείνει στο ακίνητο όταν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, όπου συμμετείχαν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο πρίγκιπας Άντριου διαμένει επί του παρόντος σε οίκημα σε κοντινή απόσταση, στο Royal Lodge στο κτήμα του Ουίνδσορ. Ο Δούκας της Υόρκης αποσύρθηκε επίσης από τις βασιλικές του υποχρεώσεις το 2019, μετά από μια συνέντευξη όπου είχε γίνει αναφορά στη φιλία του με τον Τζέφρι Επστάιν που είχε κατηγορήθηκε για σεξουαλικά εγκλήματα και αυτοκτόνησε στη φυλακή το 2019.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το πριγκιπικό ζευγάρι φέρεται να κλήθηκε να εγκαταλείψει το ακίνητο λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, με τίτλο “Spare”, τον Ιανουάριο, όπου μεταξύ άλλων ο Χάρι είχε αναφερθεί στον αντίκτυπο που είχε για τον ίδιο ο θάνατος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα και στα ναρκωτικά.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν αρνηθεί επανειλημμένα να σχολιάσουν τα απομνημονεύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση