ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το πρωινό «χάος» στο σπίτι των Cambridges

Όσα αποκάλυψε ο πρίγκιπας William για την ζωή του με την Kate Middleton και τα παιδιά τους

must.com.cy

Ο πρίγκιπας William μπορεί να αποφεύγει να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση και μιλώντας στο Time to Walk, το podcast της Apple αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Αναφερόμενος στην καθημερινότητά του με την Kate Middleton και τα παιδιά τους στο εξωχικό Άνμερ Χολ που τους χάρισε η βασίλισσα με αφορμή τον γάμο τους στο παρελθόν, ο πρίγκιπας είπε «Αυτό που με εξέπληξε είναι το πόσο πολύ τα παιδιά μου έχουν κληρονομήσει την αγάπη της οικογένειάς μου για τη μουσική. Τα περισσότερα πρωινά δίνεται μια μάχη ανάμεσα στην Charlotte και τον George για το ποιο τραγούδι θα παίξει. Φυσικά, εμείς επεμβαίνουμε και τους λέμε πως την μία ημέρα θα επιλέξει ο ένας και την άλλη ο άλλος».
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ξεκινάει λοιπόν τη μία μέρα ο George και μετά είναι η σειρά της Charlotte. Είναι μεγάλη η αγάπη τους για τη μουσική. Και ένα από τα τραγούδια που λατρεύουν τα παιδιά αυτή την περίοδο είναι της Σακίρα, το Waka Waka... Υπάρχει πολύ χορευτικό κούνημα. Υπάρχουν επίσης και πολλά ρούχα. Η Charlotte, ιδιαίτερα τρέχει στην κουζίνα με τα φορέματά της και τα είδη μπαλέτου και τα πάντα. Τρελαίνεται τελείως, με τον Λούις να την ακολουθεί και να προσπαθεί να κάνει ότι και εκείνη. Είναι μια πραγματικά χαρούμενη στιγμή, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν απλώς να τρέχουν, να κάνουν έναν χαμό και να τραγουδούν».

Μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας αναφέρθηκε και στην αγάπη του μικρότερου γιου του, Louis, στα τρακτε΄ρ. «Έχουμε λαγούς που τρέχουν στο χωράφι εκεί, χοντρές πέρδικες που περνούν πάνω από τον φράκτη λίγο πιο πέρα και ένα πορτοκαλί τρακτέρ μπροστά... ο Louis έχει εμμονή με τα τρακτέρ. Το βλέπει σαν κάτι πολύ άγριο αλλά την ίδια στιγμή και γαλήνιο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση