ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

William και Kate γίνονται viral σε μία «εμφάνιση» που συζητείται παντού

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω»

must.com.cy

Viral στα social media έγιναν τις τελευταίες ώρες οι διάδοχοι του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας William και Kate Middleton εξαιτίας των κέρινων ομοιωμάτων τους σε μουσείο της Πολωνίας.

Μέσα από σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χρήστες σχολιάζουν χλευαστικά όσο τις αμφιέσεις όσο και τα ίδια τα κέρινα ομοιώματα των Royals αλλά και άλλων διεθνών celebrities.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός», «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω» και «Η Middleton έγινε ξεκάθαρα από μνήμης» ήταν μερικά από τα σχόλια που αποκόμισαν τα εν λόγω εκθέματα.

 

@royalnewschannel Wax figures of Prince William and Princess Kate #royal #royalfamily #princeharry #meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #fyp ♬ som original - Royal News Channel

 

Κοιτώντας το βίντεο κανείς μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι το ομοίωμα της Middleton δεν θυμίζει σε τίποτα την σικάτη και προσεγμένη στιλιστικά πριγκίπισσα ενώ το ομοίωμα του πρίγκιπα William είναι μία παντελής αποτυχημένη προσπάθεια αποτύπωσης του προσώπου και των χαρακτηριστικών του.

 

@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum Funny Song - Cavendish Music

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση