ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

William & Kate: Πώς επηρεάστηκαν από την διάγνωση

Πώς επηρέασε τον γάμο τους η διάγνωση της πριγκίπισσας Kate

must.com.cy

Μαρία Σάββα 

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν πλέον περάσει 13 χρόνια στον δεσμό του γάμου τους, μια επέτειο που τους βρίσκει πιο ενωμένους από ποτέ. Αυτή η ιδιαίτερη στιγμή σηματοδοτεί μια πορεία αγάπης και ενότητας που έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν.

Η Πριγκίπισσα Kate αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής της, την προληπτική θεραπεία για καρκίνο. Παρά τις δυσκολίες, οι προσπάθειες και ο αγώνας της για την υγεία της έχουν ενώσει ακόμα περισσότερο το ζευγάρι, κάνοντάς τους πιο ανθεκτικούς και πιο ενωμένους από ποτέ, όπως εκτιμά ο βασιλικός συγγραφέας Robert Jobson.

"Η επικείμενη επέτειός τους είναι μια απόδειξη της αληθινής τους αγάπης και ενότητας. Το ταξίδι τους τους έχει διδάξει ότι η δύναμή τους έγκειται στο να είναι δίπλα ο ένας στον άλλον", δήλωσε ο Jobson.

Τα διάφορα εμπόδια που έχουν ξεπεράσει μαζί έχουν ενισχύσει τον δεσμό τους, καθιστώντας τον πλέον ακλόνητο. Αυτή η αφοσίωση και η υποστήριξη ήταν ιδιαίτερα ζωτικές καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της Kate με την υγεία της.

“Τα σκαμπανεβάσματα που έχουν περάσει μαζί έχουν εδραιώσει τον δεσμό τους, ο οποίος είναι πλέον ακλόνητος”.

Πρόσθεσε επίσης: “Ήταν δύσκολο και για τους δύο, όχι μόνο ως γονείς, καθώς προσπαθούσαν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους και τη σοβαρότητα της διάγνωσής της. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο William ήταν ο βράχος της Kate”.

Γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews και έκτοτε ο δεσμός τους έχει εδραιωθεί ακόμα περισσότερο. Παρά τα χρόνια και τις δοκιμασίες, ο Πρίγκιπας William παραμένει αφοσιωμένος στη σύζυγό του και διακατέχεται από την αποφασιστικότητα να είναι εκεί κάθε στιγμή για εκείνη.

Αν και η πορεία τους έχει διανυθεί πλέον για περισσότερα από δύο δεκαετίες, η αγάπη τους παραμένει ακλόνητη και η συντροφικότητά τους ανεξίτηλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση