ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ζωντανά, σε ανοιχτό χώρο τα φετινά MTV Video Music Awards

Θα είναι πρώτο γεγονός που θα γίνει σε αρένα μετά την έξαρση της πανδημίας.

Newsroom K

Μπορούμε πλέον να λέμε με βεβαιότητα πως τα φετινά MTV Video Music Awards θα πραγματοποιηθούν κανονικά, σε ανοιχτό χώρο, στις 30 Αυγούστου στο Barclays Center της Νέας Υόρκης. Το μεγάλο μουσικό γεγονός ανακοινώθηκε επίσημα από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, και θα είναι πρώτο event που θα γίνει σε αρένα μετά την έξαρση της πανδημίας.

Η φετινή απονομή, τα βραβεία θα ενώσει φαν της μουσικής απ' όλο τον κόσμο, τιμώντας ''τη δύναμη, το πνεύμα και την απίστευτη αντοχή της Νέας Υόρκης και των αγαπημένων μας κατοίκων της'' γράφει η επίσημη ανακοίνωση, η οποία συμπληρώνει πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. Τα μέτρα περιλαμβάνουν αποστάσεις ασφαλείας, περιορισμένο αριθμό ατόμων και την ψηφιακή μετάδοση των βραβείων που σημαινει πως θα υπάρξει λίγο κοινό, ή και καθόλου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για το ποιοι θα εμφανιστούν στη σκηνή των βραβείων, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία πέραν της ημερομηνίας.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν τα MTV VMA είδαν ''μεγάλες'' στιγμές να εξελίσσονται στη σκηνή τους, όπως το διάσημο πλέον twerking της Miley Cyrus, την αμήχανη παρέμβαση του Kanye West στη βράβευση της Taylor Swift κ.ά.

Δείτε ένα βίντεο με τις πιο ''τρελές'' στιγμές των τελευταίων χρόνων.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση