ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το trailer για το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν

Θα καταφέρουν οι μικροί και οι μεγάλοι της παρέας να κερδίσουν τον Vecna ή θα χρειαστεί να αποχαιρετίσουμε κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα;

Kathimerini.gr

Mετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το επίσημο trailer για το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix.

Σε αυτό βλέπουμε, την ομάδα των πρωταγωνιστών να προετοιμάζεται για την επική τελική μάχη με τον «κακό» αυτής της σεζόν, τον Vecna. Θα καταφέρουν οι μικροί και οι μεγάλοι της παρέας να τον κερδίσουν ή θα χρειαστεί να αποχαιρετίσουμε κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα;

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix την 1η Ιουλίου 2022.

Θα αποτελείται μόνο από δύο επεισόδια, με τίτλο «Papa» και «The Piggyback». Τους θαυμαστές της σειράς θα ανταμείψει το γεγονός ότι τα επεισόδια αυτά, όπως και τα υπόλοιπα της τέταρτης σεζόν, θα έχουν διάρκεια ταινίας: το όγδοο επεισόδιο έχει διάρκεια μια ώρα και 25 λεπτά και το ένατο δύο ώρες και 30 λεπτά.

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Stranger Things έδωσε ήδη πολύ καλά δείγματα γραφής και προκάλεσε παγκόσμια φρενίτιδα, καθώς σκαρφάλωσε γρήγορα στο νούμερο 1 της πλατφόρμας στις περισσότερες χώρες προβολής.

Παράλληλα, η σειρά αναβίωσε και το τραγούδι «Running Up That Hill» της Κate Bush, το οποίο σχεδόν σαράντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του γνωρίζει νέα επιτυχία, σκαρφαλώνοντας στα charts παγκοσμίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ