ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εύκολα & Υγιεινά η νέα σειρά της Αθηνάς Λοιζίδου

Από αυτό το σαββατοκύριακο και κάθε βδομάδα οι νέα σειρά της πετυχημένης σεφ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αγαπημένη σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Αθηνά Λοιζίδου επιστρέφει στην κουζίνα αυτό το Σαββατοκυρίακο με τη νέα σειρά εκπομπών «Εύκολα και Υγιεινά». Η Αθηνά, πιστή πρέσβειρα της υγιεινής διατροφής και του σπιτικού φαγητού φτιάχνει κάθε Σαββατοκύριακο δημιουργικές συνταγές με βάση την σπιτική κουζίνα δίνοντας έμφαση στην επιλογή πρώτων υλών, τις βιώσιμες καλλιέργειες, τα τοπικά μας προιόντα αλλά και την εύκολη παρασκευή τους στο σύγχρονο σπίτι.

Οι συνταγές εμφανίζονται κάθε Παρασκευή απόγευμα στην ιστοσελίδα της athenarecipes.com μαζί με πλήρη περιγραφή μαγειρέματος και σχετικό βίντεο. Θα διανέμονται παράλληλα στα social media της Αθηνάς αλλά και στις ιστοσελίδες της Καθημερινής Κύπρου και του περιοδικού must.

Παράλληλα η Αθηνά κάθε μήνα ψάχνει τους θησαυρούς της κυπριακής γης και τους καθημερινούς ήρωες της, στο νέο μίνι βίντεο ντοκιμαντέρ «Γη και Φωτιά». Και αυτή η εκπομπή θα διανέμεται στο athenarecipes.com αλλά και στη σελίδα της Αθηνάς στο Youtube.

Η Αθηνά Λοιζίδου είναι πετυχημένη σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής έχοντας στο ενεργητικό της 7 βιβλία και δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις με άνω των 50.000 ακόλουθων στα social media (Instagram, facebook, youtube). Είναι ταγμένη στη προώθηση της κουλτούρας του υγιεινού σπιτικού φαγητού και της βιώσιμη καλιέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση