ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

The Expendables 4: Στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα το καστ

Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μια ακόμα ταινία του Hollywood φαίνεται πως επέλεξε την Ελλάδα για γυρίσματα. Στα ανατολικά και στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία ''The Expendables 4'' από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, όπως έγινε και με την ταινία του Antonio Banderas ''Second Unit'', αλλά και ένας βιομηχανικός χώρος. Έτσι, Jason Stathan, Andy Garcia, Megan Fox και Curtis ''50 Cent'' Jackson βρέθηκαν στην πόλη και αναμένεται να ακολουθήσει και ο ''αντίπαλος'' των πρωαγωνιστών της ταινίας, Tony Jaa.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh, ενώ στις προηγούμενες ταινίες του franchise έχουν συμμετάσχει οι μεγάλοι αστέρες του Hollywood όπως οι Arnold Schwarzenegger, Bruce Lee, Terry Crew, Jean Claude van Damme, Wesley Snipes, Antonio Banderas κ.ά.

O Jason Statham ανέβασε πλάνα από τα γυρίσματα σε πλατό στην Ελλάδα και είναι τα μοναδικά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ