ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το DUNE 2 έρχεται και επίσημα το 2023

Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών «Legendary Entertainment» ανακοίνωσε την είδηση με ένα tweet

ΑΜΠΕ

Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών «Legendary Entertainment» ανακοίνωσε την είδηση με ένα tweet. To «DUNE: Part 2» είναι γεγονός και αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023. «Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς το εξαιρετικό όραμα του Ντένις Βιλενέβ, (σκηνοθέτης) και την εκπληκτική δουλειά του ταλαντούχου συνεργείου του, των σεναριογράφων, του καστ, των συνεργατών μας στη Warner Bros και φυσικά των θαυμαστών της ταινίας," αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η «Legendary» κατέχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα της σειράς των βιβλίων του Φρανκ Χέρμπερτ. Η «Warner Bros» θα διανείμει την ταινία και θα βοηθήσει στη χρηματοδότησή της. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι με τον Ντένις, τους ηθοποιούς και το συνεργείο, καθώς και με τους συνεργάτες μας στη “ Legendary”. Ανυπομονούμε να φέρουμε την συνέχεια στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2023», δήλωσε ο Τόμπι Έμμεριχ πρόεδρος της Warner Bros.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Στόχος είναι, να χαθούν τα κιλά που προστέθηκαν, να αντισταθμιστεί η αυξημένη πρόσληψη των κορεσμένων λιπαρών οξέων και του αλκοόλ

Διατροφή μετά τις γιορτές

Είναι η περίοδος όπου επιβάλλεται αποτοξίνωση από το κόκκινο κρέας, τα πολλά γλυκά, τα υπερβολικά λιπαρά και το αλκοόλ
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ
X