ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To «Dynasty» παραμένει σταθμός στην ιστορία της τηλεόρασης

Αναβίωσε το 2017 σε μια μοντέρνα εκδοχή, και πλέον και οι τρεις σεζόν είναι διαθέσιμες στο Netflix

Newsroom K

Οι σαπουνόπερες είναι ένα πολύ συγκεκριμένο είδος. Παρόλο που σίγουρα θα γνωρίζεις αυτές από το Μεξικό και Αργεντινή, που προβάλλονταν τόσα χρόνια μεταγλωττισμένα στην Κύπρο, υπάρχουν και οι Αμερικανικές όπου η ''συνταγή'' είναι πάνω - κάτω η ίδια. Δράμα, ίντριγκες, έρωτες, ανατροπές κτλ είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν μια τέτοια σειρά και γι' αυτό τις αγαπάμε, επειδή δεν βαριόμαστε ποτέ.

To ''Dynasty'' ήταν, από το 1981 μέχρι το 1989, μία από τις διασημότερες Αμερικανικές σαπουνόπερες και μέχρι σήμερα παραμένει σταθμός στην ιστορία της τηλεόρασης. Ήταν άλλωστε η διασημότερη τηλεοπτική συμμετοχή της Joan Collins, στο ρόλο της Alexis Carrington. Αυτή η σειρά, αναβίωσε το 2017 σε μια μοντέρνα εκδοχή, και πλέον και οι τρεις σεζόν είναι διαθέσιμες στο Netflix. Πριν, λοιπόν, κυκλοφορήσει ο τέταρτος κύκλος, ήρθε η ώρα να μπείτε στον κόσμο του ''Dynasty'', μιας και βρίσκεται στην 3η θέση του Κυπριακού Top 10 στο Netflix.

Ακολουθεί τις διαμάχες δύο οικογενειών, των Carringtons και των Colbys και όσο δράμα μπορεί να προκληθεί απ' αυτές. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Gillies, Grant Show, Nathalie Kelley, James Mackay, Sam Adegoke, Rafael de la Fuente, Nicolette Sheridan, Sam Underwood κ.ά.

Δείτε το τρέιλερ.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση