ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To «Umbrella Academy» επιστρέφει

Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια;

Newsroom K

Η πρώτη σεζόν της σειράς φαντασίας ''The Umbrella Academy'' κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 και γρήγορα βρέθηκε ανάμεσα στις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix. Ήταν φυσικό επόμενο πως θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, και τώρα αυτό επιβεβαιώθηκε.

Μία μέρα το 1989, σαράντα τρεις τυχαίες γυναίκες γεννούν χωρίς καμία προηγούμενη ένδειξη εγκυμοσύνης. Έξι από αυτά τα μωρά υιοθετούνται από τον δισεκατομμυριούχο Reginald Hargreeves, που ιδρύει το Umbrella Academy για να προετοιμάσει τα παιδιά να σώσουν τον κόσμο. Στο σήμερα, τα πράγματα δεν πάνε βάση σχεδίου. Η οικογένεια έχει σπάσει και τα έξι εναπομείναντα μέλη συναντιόνται ξανά με αφορμή τον θάνατο του Hargreeves. O Luther, o Diego, η Allison, ο Klaus, η Vanya και ο Number Five ενώνονται ξανά για να λύσουν το μυστήριου του θανάτου του πατέρα τους αλλά η σχέση τους ξεκινά και πάλι να φθείρεται λόγω των δυναμικών τους χαρακτήρων και των μοναδικών ειδικών δυνάμεών τους. Πρέπει όμως να σώσουν τον κόσμο από τη μεγάλη καταστροφή.

O Gerard Way και ο Gabriel Bá έχουν γράψει τρία graphic novels, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον σε κάποια φάση στο μέλλον θα υπάρξει και τρίτη σεζόν.

Προς το παρόν, όμως, έχουμε τη δεύτερη σεζόν.

Στο τέλος της πρώτης σεζόν, ο Number Five ταξίδεψε στο χρόνο για να σώσει τα αδέρφια του, και τον κόσμο, από την καταστροφή. Ζώντας πλέον, ξανά στα εφηβικά τους χρόνια, έχουν άπλετο χρόνο να προετοιμαστούν για την αποκάλυψη. Τώρα που οι Hargreeves ξέρουν ακριβώς πόσο επικίνδυνες είναι οι δυνάμεις της Vanya, μπορούν να τη βοηθήσουν να τις ελέγξει.

Τα νέα επεισόδια θα ανέβουν στο Netflix στις 31 Ιουλίου, και η ανακοίνωση έγινε με ένα fun βίντεο που γύρισαν στο σπίτι τους οι πρωταγωνιστές, χορεύοντας το ''I Think We're Alone Now''.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές, Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan και Aidan Gallagher, θα επιστρέψουν και στα νέα επεισόδια, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν οι αγαπημένοι μας κακοί, Cameron Britton και Mary J. Blige θα επιστρέψουν μαζί τους. Η Rita Arya εντάσσεται στο καστ ως Lila Pitts, μαζί με τον Yusuf Gatewood και η Marin Ireland.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση