ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το «Yellowstone» είναι η σειρά φαινόμενο που θα σε καθηλώσει!

Η πρώτη σειρά της Paramount πέτυχε τον στόχο της

must.com.cy

Τα western είναι ένα ιδιαίτερο είδος που θα σε κερδίσει είτε αν είσαι ανοιχτός σε κάθε τι καλό, είτε αν είσαι φαν του είδους. Η πρώτη τηλεοπτική προσπάθεια της Paramount φαίνεται πως έχει βρει την γραμμή της ισορροπίας και γι' αυτό κατάφερε να ξεχωρίσει.

Με τον Kevin Costner να πρωταγωνιστεί, η σειρά ''Yellowstone'' φέρνει τα στοιχεία ενός western στη μοντέρνα εποχή. Ο John Dutton είναι ιδιοκτήτητς του μεγαλύτερου ράντσου στο Μοντάνα. Από την άλλη έχουμε μια ινδιανική φυλή, εναντιωμένη στην αμερικανική κυβέρνηση και στην κοινωνία για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος τους. Οι δύο πλευρές είναι ήδη μπλεγμένοι αφού μικρότερος γιος του John, ο Kayce, έχει παντρευτεί μία γυναίκα από το ράντσο των Ινδιάνων, και έχουν αποκτήσει παιδί. Παρά τις προσπάθειες του να μείνει ουδέτερος, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Η σειρά ξεκίνησε το 2018 και έχει εξελιχτεί σε σαρωτική επιτυχία, έχοντας τα βασικά στοιχεία ενός western σαν υπόβαθρο αλλά ανεπτυγμένα και εμπλουτισμένα με δραματικά στοιχεία, η εξαιρετική σκηνοθεσία και, φυσικά, το σενάριο του Taylor Sheridan. Τώρα, με 4 σεζόν στο ενεργητικό της, θεωρείται ένα από τα ''διαμάντια'' της ξένης τηλεόρασης, αλλά δεν έχει και τίποτα για να συγκριθεί με άλλες παραγωγές γιατί διαφέρει κατά πολύ απ' όλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση