ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτός είναι ο 19χρονος που αποκεφάλισε τον ιερέα

Σοκαρισμένη η Ευρώπη από τη βαρβαρότητα του εγκλήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 19χρονου Αντέλ Κερμίς ο οποίος με πρωτοφανή βιαιότητα αποκεφάλισε τον ηλικιωμένο ιερέα στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ.

Αυτό που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εισαγγελέας Μολάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Κερμίς βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές έπειτα από δύο αποτυχημένες του απόπειρες να φτάσει στη Συρία πέρσι.

Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι τον Μάρτιο του 2015 ο Κερμίς, με καταγωγή από την πόλη της Νορμανδίας όπου σημειώθηκε η επίθεση, είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση, πριν απελευθερωθεί υπό τους όρους να φεύγει από το σπίτι του για λίγες μόνο ώρες την ημέρα και να φοράει υποχρεωτικά ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Και οι δύο άνδρες που κρατούσαν ομήρους σε εκκλησία της Νορμανδίας έπεσαν νεκροί στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Το Ισλαμικό Κράτος με ανακοίνωσή του ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, αναφέροντας πως οι δύο δράστες ανήκαν στους κόλπους της τρομοκρατικής οργάνωσης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση